2. Ligde, 4 Eylül’de başlayacak 2021-2022 futbol sezonunda iç sahada oynanacak maçları kapsayan saha reklamları için Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren işletmeleri gezen Zonguldak Kömürspor’a büyük ilgi gösteriliyor.

Mali İşler Sorumlu Adil Dilaver ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk’ün kapı kapı dolaşıp reklam görüşmesi yaptığı firma sahipleri ziyaretler sırasında yönetimi adeta al üstünde tutuyor. Firma yetkilileri tarafından samimi bir şekilde karşılanan kırmızı-lacivertli yöneticiler, ziyaretlerin saha reklamı olarak geri dönmesinden oldukça memnun.

Söz konusu firmalardan biri de Bediş Kuruyemiş. Zonguldak ve Çaycuma’da faaliyet gösteren firma sahipleri İsmail Derebaşı ile Bekir Acar, yönetimin reklam çalışmasına destek veren iki isim oldu. Ön görüşmenin olumlu sonuçlanmasının ardından firma ile Zonguldak Kömürspor arasında reklam sözleşmesi imzalandı. İmza sırasında Derebaşı ile Acar, Zonguldak Kömürspor'u şampiyon görmek istediklerini, bu hedef yolunda her zaman takımın yanında olacaklarını kaydetti.

Öte yandan, uzun zaman sonra saha reklamı konusunda ilk kez böylesi ciddi bir çalışma başlatan yönetim gösteriden ilgiden memnun. Yönetim, bu ilgi devam ettiği sürece hedeflenen 60 ila 70 arasındaki reklam sayısına kısa sürede ulaşmayı umut ediyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi