2. LİG Beyaz grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Hekimoğlu Trabzon’la oynayacağı 25’inci hafta maçı öncesi şehrin takıma olan ilgisizliğine dikkat çekmek için ilginç video paylaştı. Sosyal medya gruplarında paylaşılan video olay oldu.

İdmanlara sezon başından bu yana Zonguldak Belediyesi’nin tahsis ettiği halk otobüsüyle gidip gelen futbolcular, 23 Şubat Pazar günü (yarın) oynanacak karşılaşma için gerçekleştirdiği son idmana hareket edildiği sırada video çekim kurguladı.

Kemal Sunal’ın rol aldığı Sakar Şakir filminde ayakta yolculuk ettiği sahne kesitinden esinlenen futbolcular, videoyu idmanın yapılacağı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’na seyir halindeki otobüste çekti.

Film sahnesinde çalan müziğin arka fona eklendiği video kurguda, teknik direktör Serkan Afacan ön koltukta otururken, futbolcular arka bölümde ayakta durabilmek için tutacaklardan tutunuyor. Müzikle birlikte bir oraya, bir buraya savrulan kırmızı-lacivertli futbolcular ortaya ilginç görüntüler çıkarırken, bir anlamda kulübün ne kadar zor şartlar altında olduğunun mesajını veriyor.

Hekimoğlu Trabzon’la oynanacak önemli karşılaşma öncesi paylaşılan bu video, tüm sosyal medya gruplarında günün konusu oldu.

Zonguldak Kömürspor takımı dün de Karaelmas Kemal Köksal Stadı’ndan idman yapılacak sentetik zeminli Fener sahasına 16 kişilik minibüse 26 kişilik futbolcu kafilesiyle deyim yerindeyse “balık istif” gitmişti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

     

Editör: Haber Merkezi