Zonguldak Kömürspor’un 2021-2022 futbol sezonu için yeniden anlaşmaya vardığı kaptan Hakan Çevik, Aykut Emre Yakut ve Tezcan Gökmen, Fener sahasında ŞAFAK Spor’a özel açıklamalarda bulundu. Savunma, orta saha ve forvetin üç önemli ismi, yeni sezonda camiaya play-off heyecanı yaşatmak istediklerini dile getirdi.

Kırmızı-Lacivertliler’in yeni sezon için yeniden anlaşmaya vardığı futbolculardan Hakan 3, Aykut Emre 2, Tezcan 5’inci sezonunu yaşayacak. Yeni sezondan beklentileri bir hayli büyük olan Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, 4 Eylül’de başlayacak yeni lig sezonunda Play-Off peşinde koşmak istiyor.

Zonguldak Kömürspor’a farklı bir heyecan yaşatmanın zamanının geldiğini belirten üç önemli isim, maçların Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda üstelik seyircili oynanacak olmasının kendileri için büyük avantaj olacağını belirtti.

“PLAY-OFF’U KOVALAYAN TAKIM OLACAĞIZ”

Sezona coşkulu bir şekilde başlamak istediklerine vurgu yapan kırmızı-lacivertliler, “Yeniden Zonguldak Kömürspor’da olmak mutluluk verici. Burası artık bizim ikinci evimiz. Yeni sezona yeni umutlarla başlayacağız. Taraftara artık farklı bir heyecan yaşatmak istiyoruz. En azından Play-Off görmeliyiz. Alt sıralar için değil, üst sıralara oynayan yarışmacı bir takım olacağız. Zonguldak Kömürspor zirveyi hak eden bir kulüp. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız. Takımın eskileri olarak yenilerle çabuk kaynaşıp takım ruhunu yakalayacağız. Başarıya giden yolda en büyük gücümüz taraftarımız olacak. Maçların Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda seyircili oynanacak olması bize artı güç sağlayacak. Taraftarımızla birlikte Zonguldak Kömürspor'u üst noktalara taşıyacağız.” diye konuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi