Kilimli Belediyespor Serkan Bankoğlu yönetiminde yenilgi ve puan kaybı nedir bilmiyor. Sarı-Siyahlılar, tecrübeli hoca yönetiminde oynadığı 10 maçı da kazandı. Bu seri Kilimli takımının 15’inci hafta itibariyle ikinciye 5 puan fark atmasını sağladı.

SÜPER Amatör Ligde şampiyonluk yarışı veren Kilimli Belediyespor, 15’inci hafta itibariyle büyük bir avantaj yakaladı. Bir haftayı daha galibiyetle kapatan Sarı-Siyahlı takım, ikinci Gelikspor’la aradaki puan farkını 5’e çıkardı.

Sezona Selahattin Bayar yönetiminde başlayan Kilimli Belediyespor’da 5’inci hafta sonunda takımın başına Serkan Bankoğlu geçti. Bankoğlu göreve başladığında Kilimli ekibi liderin 4 puan gerisinde 8 puanla 5’inci sıradaydı.

Bankoğlu’yla 10’da 10

KİLİMLİ Belediyespor, Bankoğlu idaresinde 10’da 10’luk müthiş bir seri tutturarak büyük bir çıkış yaptı. Sarı-Siyahlı takımdaki görevine 2 Kasım 2019 tarihinde 4-3’lük Alaplı Belediyespor galibiyetiyle başlayan Bankoğlu, ardından Çates Işıkspor’u 4-0, Ereğli Yenimahallespor’u 2-1, Akınspor’u 5-1, Çaydeğirmeni Belediyespor’u 2-1, Gelikspor’u 2-1, İhsaniyespor’u 6-0, İstasyon Gemicilerspor’u 3-1, Muslu Belediyespor’u 5-1, Çaycumaspor’u 2-1 yenerek 10 maçlık seri yaptı.

Bankoğlu, bu seri üzerine rakipleriyle 4 puanlık farkı kapattığı gibi önce liderliğe yükseldi, sonra en yakın takipçisi Gelikspor’a 5 puan fark attı.

Avantaj sağladı

16’ncı haftaya açık ara farkla giren Kilimli Belediyespor, kalan 7 hafta öncesi oldukça rahat. Yine de tedbiri elden bırakmayan sarı-siyahlılar, her maça final gözüyle bakıyor. Kalan 7 maçı da kazanıp sezonu 59 puanla şampiyon tamamlamayı hesap eden Kilimli takımı, kalan haftalarda Perşembe Belediyespor, Çates Işıkspor, Akınspor ve Gelikspor’la sahasında, Alaplı Belediyespor, Yenimahallespor ve Çaydeğirmeni Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

Sarı-Siyahlı ekip, ilk yarıda 1-0 mağlup olduğu Perşembe Belediyespor dışında diğer tüm maçlarda rakiplerini yenmişti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi