Zonguldak Kömürspor 3’üncü haftayı geride bıraktı. Elmas, İnegöl beraberliği ve Niğde Anadolu galibiyetinin ardından Ergene Velimeşe’yle berabere kaldı. Deplasmandan 3 puan çıkabilirdi fakat Mustafa Dalcı ve öğrencileri 1 puanla yetindi. Yine de kötünün iyisi bir netice. 3 maçta 5 puanla 7’nci sıradayız, üstelik yenilgi görmeyen 7 takımdan biriyiz.

2. Lig Beyaz grupta 3’üncü hafta maçları tamamladı. Afyon, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Kocaeli, İstanbul, Bursa, Tekirdağ, Niğde ve Ankara’da oynanan maçlarda 5 takım galip geldi, 4 maç berabere sonuçlandı. Haftayı 3 puanla kapatan takımlar Manisa FK, Amed Sportif, Kocaelispor, Niğde Anadolu FK ve Ankara Demirspor oldu. Kahramanmaraşspor-Hekimoğlu Trabzon (0-0), Sancaktepe-Uşak AŞ (1-1), Ergene Velimeşe-Zonguldak Kömürspor (1-1) ve İnegöl-Sarıye (1-1) maçlarında puanlar paylaşıldı.

Bu sonuçların ardından Manisa FK 3’te 3’lük galibiyet serisiyle liderliğini sürdürdü. Lideri, 7 puanla Uşakspor AŞ takip ediyor. 6’şar puanlı Ankara Demirspor ile 24 Erzincanspor 3 ve 4’üncü sırayı paylaşırken, 5’er puanlı üç takım Sancaktepe FK, Hekimoğlu Trabzon ve Zonguldak Kömürspor 5, 6 ve 7 şeklinde sıralandı.

Bu takımların peşine 4’er puanlı Hacettepespor, Niğde Anadolu FK, Kocaelispor, Afyonspor, 3’er puanlı Sarıyer, Gümüşhane, Amed Sportif, 2 puanlı İnegölspor, 1’er puanlı Kahramanmaraşspor ile Ergene Velimeşespor geliyor. Çorum FK ile Şanlıurfaspor’un henüz puanı yok.

Bu arada 3’üncü hafta maçlarında 18 gol kaydedildi. Bu sayı ilk hafta 19, ikinci hafta 36’ydı. Haftanın en farklı galibiyetini Afyonspor’u 4-0 yenen Manisa FK elde etti. Manisa’yı, 3-0’lık Çorum FK galibiyetiyle Kocaelispor takip etti. Afyon, Kahramanmaraş, Hekimoğlu Trabzon, Çorum FK, Gümüşhane ve Hacettepe haftayı gol sessizliğiyle geçirdi.

4. HAFTA MAÇLARI 10 EKİM CUMARTESİ

Beyaz grupta 4’üncü hafta 10 Ekim Cumartesi günü yaşanacak. 5’inci hafta maçlarının 14 Ekim Çarşamba günü oynanacak olmasından dolayı Cumartesi gününe alınan maçlara, Uşak, Trabzon, Şanlıurfa, Gümüşhane, Ankara, Çorum, İstanbul, Manisa ve Zonguldak ev sahipliği yapacak. Maçların başlama saatleri 14.00, 14.30, 15.00 ve 15.30 olarak açıklandı. Bu hafta BAY hakkı Kocaelispor’un olacak.

14.00 Uşak 1 Eylül Stadı: Uşakspor-Amed Sportif

14.30 Trabzon Ortahisar Yavuz Selim Stadı: Hekimoğlu Trabzon-Anagold 24 Erzincanspor

14.30 Şanlıurfa GAP Stadı: Şanlıurfaspor-Kahramanmaraşspor

14.30 Gümüşhane Yenişehir Stadı: Gümüşhanespor-Ergene Velimeşespor

15.00 Devrek İlçe Stadı: Zonguldak Kömürspor-Ankara Demirspor

15.00 Ankara Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı: Hacettepespor-Sancaktepe FK

15.00 Çorum Şehir Stadı: Çorum FK-Afjet Afyonspor

15.30 İstanbul Yusuf Ziya Öniş Stadı: Sarıyer-Niğde Anadolu FK

15.30 Mümin Özkasap Spor Tesisleri: Manisa FK-İnegölspor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi