Kamp döneminde sakatlanan ve sahalara dönmesi 6-7 haftayı bulacak Sinan Ören’in yerine transfer edilen Taha Cengiz Demirtaş, ilk maçta sergilediği performansla kısa dönemde Sinan’ı aratmayacağını gösterdi. 1 numara, güzel bir camiaya geldiğini dile getirirken, takımı en üst seviyeye çıkaracaklarını kaydetti.

ZONGULDAK Kömürspor’un yeni kalecisi Taha Cengiz Demirtaş, Niğde Anadolu FK maçı öncesi medyaya ilk röportajını verdi. Ümraniyespor’dan transfer edilen 26 yaşındaki file bekçisi, Zonguldak Kömürspor’u en üst seviyeye çıkaracaklarını söyledi.

Bolu kampı sırasında yaşadığı sakatlık üzerine sol el tarak kemiği kırılan ve sahalara dönmesi 6-7 haftayı bulacak Sinan’ın boşluğunu dolduran Taha, İnegölspor’la oynanan sezonun ilk maçında sergilediği performansla meslektaşını aratmayacağını gösterdi.

İlk maç performasıyla geçer net olan Taha, Niğde Anadolu FK’yla oynanacak ilk iç saha maçında yine eldivenlerin sahibi olacak. 1 numara, 90 dakikaya 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını ifade ederek, “İnegölspor maçı çok zorlu geçti. Geç toplanmıştık ve kısa bir çalışma süresiyle maça çıkmıştık. Aldığımız 1 puan, altın değerinde 1 puan. Niğde Anadolu FK maçını da kazanıp bu 1 puanı daha değerli hale getirmek istiyoruz. Sahamızda 3 puan için oynayacağız” dedi.

Zonguldak Kömürspor’a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Lacivert-Kırmızılı kaleci, “Hedeflerimiz var. Hep beraber zorlukların üstesinden gelip Zonguldak Kömürspor’u en üst seviyeye çıkaracağız. Her geçen gün daha da güçleniyoruz. Elimizden gelenin en iyisinin yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Başarılı eldiven, meslektaşı Sinan Ören’in tekrar takıma katılmasıyla oluşacak rekabet için de, “Futbolda talihsiz sakatlıklar var. Herkesin başına gelebilir. Sinan ağabey değerli bir insan. Bu meslekte tecrübeli bir ağabeyimiz. Dönüşte aramızda tatlı bir rekabet olacak. O da ben de inşallah daha iyi yerlere geliriz. Biz çalışıp görev bekleyeceğiz. Son karar hocamızın olacak” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi