Jandarma’dan uyuşturucu kullananlara operasyonu Jandarma’dan uyuşturucu kullananlara operasyonu

Güvenlik korucusu eşini öldürüp aynı silahla intihar etti! Güvenlik korucusu eşini öldürüp aynı silahla intihar etti!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sosyal medya hesapları üzerinden şehitlere hakaret eden, PKK/KCK terör örgütünü övücü ve destekleyici paylaşımlar yapan bir kişi Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması ile kıskıvrak yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
Sosyal medya platformunda devlet büyüklerine ve devlet kurumlarına karşı işlenen suçlar kapsamında Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince çalışma yapıldı. PKK/KCK terör örgütü mensupları tarafından, sosyal medya üzerinden şehitlerimize yönelik olarak hakaret içerikli, terör örgütünü övücü ve destekleyici mahiyette paylaşımların yapıldığı tespit edildi. Bahse konu paylaşımlar ile PKK/KCK terör örgütünün deşifre ve engellenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalarda; X (Twitter) sosyal medya platformu üzerinden, şehitlere ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içerikli paylaşımlar yapan bir kişi Ayvalık ilçesinde yakalandı. Şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. İHA

AW107240_04

AW107240_05

AW107240_02

AW107240_03

'Burası Bosch, cepler boş!' 'Burası Bosch, cepler boş!'

Cezaevinden çıkan şahıs sırra kadem bastı! Cezaevinden çıkan şahıs sırra kadem bastı!

Üniversite öğrencisi arkadaşlarının evine gireceği sırada bıçaklandı! Üniversite öğrencisi arkadaşlarının evine gireceği sırada bıçaklandı!

İki katlı evde yandı! İki katlı evde yandı!

AFAD Malatya'da deprem meydana geldiğini bildirdi! AFAD Malatya'da deprem meydana geldiğini bildirdi!

Kavgada bıçaklanıp hastaneye getirilen şahıs, hastanede tekrar bıçaklandı! Kavgada bıçaklanıp hastaneye getirilen şahıs, hastanede tekrar bıçaklandı!

Kastamonu'da feci ölüm! Kastamonu'da feci ölüm!

Evinde silahla öldürüldü! Evinde silahla öldürüldü!

Aracıyla kumsalda gezerken, mahsur kaldı! Aracıyla kumsalda gezerken, mahsur kaldı!

Editör: Virda Şahin