Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Seçim Kuruluna sandık sonuçları teslim edilip sonuçlar kesinleşinceye kadar hep birlikte ayakta olacaklarını söyledi.

Kapris yapmanın sonu! Kapris yapmanın sonu!

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine bir gün kala Gazipaşa Caddesindeki Millet İttifakı standını eşi Serpil kızı Derin ile birlikte ziyaret eden CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “Ümit ediyorum sakin, huzur dolu bir seçim atmosferi ile bu seçimi geride bırakırız” dedi.

Partililerin coşkusu eşliğinde açıklama yapan CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, şunları söyledi:

“Haydi, Zonguldak sandığa diyoruz ve seçim gününde Seçim Kuruluna sandık sonuçları teslim edilip de sonuçlar kesinleşinceye kadar hep birlikte hepimiz ayakta olacağız. Ümit ediyorum sakin, huzur dolu bir seçim atmosferi ile bu seçimi geride bırakırız. Cumhuriyet Halk Partisi listesini Zonguldak’ta en az 3 milletvekili çıkaracağı ve Genel Başkanımızın Çankaya Köşkü’ne 13. Cumhurbaşkanı olarak çıkacağı çok güzel baharın müjdecisi bir seçim olacak. Ben tüm vatandaşlarımızı sandığa çağırıyorum ve aynı zamanda tüm sandık görevlilerimizin de eksiksiz bir şekilde sandıkların başında Türkiye’deki demokrasiyi emanet ettiğimiz kıymetli görevlerini yerine getirmelerini bekliyorum. Hepimize hayırlı olsun.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

IMG_9887IMG_98561-137IMG_9855IMG_9900

Editör: Seçkin