Bolu yanmaya devam ediyor! Bolu yanmaya devam ediyor!

Engelli vatandaşı otel odasında vurdular! Engelli vatandaşı otel odasında vurdular!

Bolu Haber – Bolu'nun Göynük ilçesinde dün akşam meydana gelen yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangınına müdahale çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Bölgede 2 helikopterle yapılan söndürme çalışmalarına destek için Ankara ve Balıkesir'den 3 yangın söndürme helikopteri gönderildi.

Dün akşam, Göynük ilçesinin Aşağıkınık Köyü mevkiinde bulunan ormanlık alanda yıldırım düşmesi sonucu yangın çıkmıştı. Rüzgarın etkisiyle yangın hızla yayılarak ormanlık alanda büyümeye başladı. Ekipler olay yerine sevk edilerek karadan ulaşılabilen alanlarda alevlerin kontrol altına alınması için mücadele etti.

 

Zonguldak’ta rekor kira artışına dur diyecek yok mu? Zonguldak’ta rekor kira artışına dur diyecek yok mu?

Ancak engebeli arazideki yangına karadan müdahale etmek zorlayıcı olunca, ekipler helikopter desteği talep etti. İstanbul ve Bursa'dan gelen yangın söndürme helikopterleriyle alevlere müdahale sürdürülürken, yangının yayılmasını önlemek için ek destek ihtiyacı doğdu. Bu nedenle Ankara ve Balıkesir'den 3 yangın söndürme helikopteri daha bölgeye sevk edildi.

Yangının etkisiyle yaklaşık 4 hektarlık alanın yandığı belirtildi. Ekiplerin koordineli çalışmaları ve ek helikopterlerin desteğiyle yangının kontrol altına alınması için çabalara devam ediliyor. İHA

Zonguldak tenis kortunda şok! Zonguldak tenis kortunda şok!

Kapuz plajı kapandı Kapuz plajı kapandı

AW945124_01

AW945124_03

AW945124_04

AW945124_02

Editör: Virda Şahin