2. Lig Beyaz grupta 36’ncı hafta tamamladı. Haftayı Serik Belediyespor mağlubiyetiyle kapatan Zonguldak Kömürspor 32 puanda kaldı. Serik Belediyespor evindeki bu galibiyetle puanını 40’a çıkararak ligde kalmayı garantiledi. Yine aynı şekilde deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Bursaspor’u 3-0 mağlup eden ve puanını 41’e çıkaran Hes İlaç Afyonspor da ligdeki yerini korudu.

DÜŞEN 4’ÜNCÜ TAKIM KİM OLACAK?

Adıyaman FK, Bursaspor ve Kırşehir FK’nın küme düşmesinin kesinleştiği Beyaz grupta, düşecek 4’üncü takımı 37’nci hafta maçları belirleyecek.

Bugün oynanan 36’ncı hafta sonunda oluşan puan tablosunda, 32 puanlı Zonguldak Kömürspor ile 38 puanlı Nazilli Belediyespor düşme potasında baş başa kaldı.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’UN 2, NAZİLLİ’NİN 1 MAÇI VAR

Nazilli Belediyespor’u 6 puan geriden takip eden Zonguldak Kömürspor, son iki haftayı evinde Kırşehir FK ve deplasmanda Kırklarelispor maçıyla tamamlayacak.

Ya Polatlı, ya Alaplı! Polatlı +4 puan avantaja sahip, Alaplı hala umutlu... Ya Polatlı, ya Alaplı! Polatlı +4 puan avantaja sahip, Alaplı hala umutlu...

Son haftayı maç yapmadan BAY geçirecek olan Nazilli Belediyespor, dolayısıyla 37’nci haftada 2023-2024 sezonunu noktalayacak.

Nazilli Belediyespor sezonun son maçını Play-Off yarışı veren Ankaraspor’la deplasmanda oynayacak. Ankaraspor evinde Nazilli Belediyespor’u yenerse, Zonguldak Kömürspor’un bu fırsatı önce Kırşehir’i ardından da Kırklareli galibiyetleriyle değerlendirmesi gerekiyor.

PUAN PUANA BİTERSE...

Bu durumda Zonguldak Kömürspor ile Nazilli Belediyespor sezonu 38’er puanla tamamlayacak. Puan puana durumda devreye statü gereği ikili averaj sistemi girecek. Zonguldak Kömürspor, Nazilli Belediyespor’u her iki yarıda 3-0’lık skorlarla yenip ikili averajda üstün olduğu için küme düşen takım Aydın temsilcisi olacak.

SPOR SERVİSİ

PusuPusu1

Editör: Hüseyin EKİNCİ