Zonguldak Kömürspor geride bıraktığı 6 maçın 4’ünde, bitime 10 dakika kala ve uzatma süresinde yediği goller nedeniyle tam 6 önemli puan bıraktı. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz bu golleri yememiş olsaydı, mevcut puan tablosunda 9 puanla 10’uncu sırada olacaktı.

Beyaz grupta ilk haftayı maç yapmadan BAY geçen ve sonrasında oynadığı 6 maçta hiç galip gelemeyen Zonguldak Kömürspor’un başı, 80 ile 90 ve uzatma dakikalarında yediği gollerle başı belada. Berabere götürdüğü ya da önde olduğu 4 maçta 80’inci dakikadan sonra gol yiyen Zonguldak Kömürspor’un bu sebepten ötürü yitirdiği puan sayısı 6’ya çıktı.

Zonguldak Kömürspor takımı, şuana dek Esenler Erokspor, Afyonspor, Vanspor ve Yeni Mersin İdmanyurdu maçlarında son dakika talihsizliği yaşadı.

Zonguldaklı yıldız futbolcu imzayı attı...  "Ailemize hoş geldin Cenk Şahin" Zonguldaklı yıldız futbolcu imzayı attı...  "Ailemize hoş geldin Cenk Şahin"

Ligin üçüncü haftasında karşılaştığı Esenler Erokspor maçında 80’inci dakikaya 0-0 berabere giren Zonguldak Kömürspor, aynı dakika içinde yediği gole karşılık veremeyince, 1 puanla ayrılabileceği maçı puansız tamamladı. Üstüne üstlük bu maçta uzatma süresinde Kırmızı-Lacivertli takımın net penaltısı verilmedi. Elmas, evinde oynadığı bu maçta 3 puan bıraktı.

Bu maçın peşine Afyonspor deplasmanına giden Zonguldak Kömürspor, 29’uncu dakikada Fatih Bektaş’ın golüyle öne geçtiği karşılaşmayı 41 dakika önde götürdü. Maçta son 10 dakikaya skor üstünlüğüyle giren Mustafa Özer’in öğrencileri, 80’inci dakikada bir anlık savunma hatası üzerine kalesinde golü gördü. Bu gol Zonguldak Kömürspor’u, deplasmanda 2 puandan etti. Temsilcimiz 3 puanla ayrılabileceği maçta maalesef 1 puana razı oldu.

Zonguldak Kömürspor’un son dakika şansızlığı 6’ncı haftada Vanspor deplasmanında da sürdü. Lider karşısında 90 dakikayı 0-0 tamamlayan Kırmızı-Lacivertli ekip, 7 dakikalık uzatma süresinde dakikalar 90+6’yı gösterirken rakip takımın golüne engel olamadı. Berabere bitecek denilen maç, şok üzerine 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlanırken, temsilcimiz 1 puandan oldu.

Kırmızı-Lacivertli ekip, dün oynadığı ve 7’nci dakikada Ahmet Daniel Akyıldız’ın golüyle öne geçtiği Yeni Mersin İdmanyurdu maçında, son dakikada yediği gol üzerine çok önemli 2 puandan oldu. Skor üstünlüğünü uzun süre elinde tuttuğu karşılaşmanın 87’nci dakikasında yediği gol üzerine Mustafa Özer ve öğrencileri, çok yaklaştığı galibiyetten olurken, 1 puanla teselli buldu.

BU ŞEKİLDE TAM 6 PUAN KAYIP

3 ila 7’nci haftalar arasında oynanan bu maçlar, normal seyrinde bitmiş olsaydı Zonguldak Kömürspor’un mevcut puan hanesine 6 puan daha ilave edilecekti. Dolayısıyla temsilcimiz şuan ki mevcut tabloda 9 puanla 10’uncu sıranın sahibiydi.

SPOR SERVİSİ

6B1A69786B1A7409

Editör: Hüseyin EKİNCİ