Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle

2. Lig Beyaz grupta puantajın alt bölümünde 3 puan farkla sıralanan Bursaspor ile Zonguldak Kömürspor arasında oynanacak 14’üncü hafta maçında ev sahibi kulüp taraftarına satılacak bilet fiyatları açıklandı.

43 bin 361 kişi kapasiteli Sütaş Timsah Park Stadı’nda oynanacak karşılaşmada, güney kale arkası tribünü 50 tl, doğu üst tribün 100 tl, doğu alt tribün 130 tl, VIP tribün 200 tl, batı alt tribün 250 tl, 1963 tribünü 300 tl olarak açıklandı.

Kadın ve 16 yaş altı çocuklar için ayrılan kuzey kale arkası tribünü ise 20 tl olarak belirlendi. Aynı tribüne öğrenci belgesiyle gelen öğrenciler (ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite) 20 tl ücret karşılığında maça girebilecek.

Bugün itibariyle satışa çıkarılan biletlere, passo.com.tr web sitesi, PASSO mobil uygulaması ve stadyum ana bilet gişesi üzerinden ulaşılabilecek.

Öte yandan, Zonguldak Kömürspor taraftarı için kontenjan dahilinde ayrılan 2 bin 150 bilet, maç günü  stat gişelerinden satılacak. Bilindiği üzere bilet fiyatları dün 65 TL olarak belirlenmişti.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ