Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine kısa süre kala, partiler milletvekili adaylarını açıklamaya başladı. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin ardından gözler Ak Parti’ye çevrildi. AK Parti’nin de bugün adaylarını açıklaması bekleniyor.

Adaylarla ilgili kulislerde ise Zonguldaklı futbolcu Mesut Özil’in AK Parti’den aday gösterileceği iddia edildi.

Öte yandan, konu ile ilgili ulusal basında yer alan habere göre, Devrekli futbolcu Mesut Özil’in adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin detayları şu şekilde:

Genel seçimlerle ilgili aday listelerinin YSK’ya tesliminde son güne girilirken sürpriz isimlerin yer aldığı AK Parti’de Mesut Özil’in milletvekili aday listesinde olduğu ifade edildi.

14 Mayıs cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde kritik viraj 9 Nisan’da aşılıyor. Bugün bütün partilerin milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etmesi gerekiyor.

ÖZİL SÜRPRİZİ

Külünk’ten bomba iddialar: ‘Cumhurbaşkanına sahte anketler sunuldu!’ Külünk’ten bomba iddialar: ‘Cumhurbaşkanına sahte anketler sunuldu!’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti kurmaylarıyla birlikte belirlediği AK Parti aday listelerinde sürpriz isimlerin olacağı ifade edilmişti. Başkan Erdoğan’ın, “Listelerde sürpriz isimlerimiz de olacak. Yazar, çizer ve entelektüel isimler var” sözleriyle duyurduğu sürprizlerden bir tanesinin spor camiasınından olduğu belirtildi.

Ayrıca, Zonguldaklı futbolcu geçtiğimiz günlerde Devrek ilçesine gelerek anneannesinin cenaze törenine katılmış ve gazetecilerle yaşadığı “Silahlı engelleme” olayı ile gündeme damga vurmuştu.

Haber Merkezi

Editör: Murat Barutçu