Zafer Partisi Zonguldak Merkez İlçe Kongresi yapılırken, geçtiğimiz günlerde Genel Merkez tarafından ataması yapılan Nazmiye Doğangaç seçim sonucunda ilçe başkanlığına seçildi.

Zafer Partisi İl Başkanlığında yapılan kongrede divan başkanlığını İl Başkanı Oğuzhan Turhan yaparken, açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Yönetim ve Denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından ibra edilirken, tek liste ile gidilen seçimler sonucunda, Zafer Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığına Nazmiye Doğanğaç seçilirken, yönetim kurulu şu şekilde oluştu:

Gülşen Memiş, Havva Görler, Gülşen Burnaz, Ali Toprak, Yasel Akmaz, Ersin Kaya, Nurhan Burnaz, Mustafa Toprak, Mustafa Karahisar, Coşkun Kermen, Gökhan Akyol, Gülsen Çalışkan, Özge Kurt ve Özgecan Turhan.

Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan ve Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Nazmiye Doğanğaç yaptıkları konuşmada, kongreye katılanlara teşekkür ederek, bundan sonra çalışmaların yoğun bir şekilde yapılacağını söylediler. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi