Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Tüm Yerel-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Melih Kumbas, bir önceki genel seçimde milletvekili adayı olan Taner Kayı ve Türk Kızılay Çatalağzı Şube Başkanı Yavuz Karaboğa, Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar’ı parti binasında ziyaret etti.

ŞAHSIM VE PARTİM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar: “Bizlere nezaket ziyaretinde bulunan Tüm Yerel-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Melih Kumbas, bir önceki genel seçimde milletvekili adayı olan Taner Kayı ve Türk Kızılay Çatalağzı Şube Başkanı Yavuz Karaboğa’ya teşekkür ediyorum. Zonguldak’ta dernekçilikte, sendikacılıkta, futbolda ve siyasette başarılı olmak zordur. Bu doğrultuda Tüm Yerel-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Melih Kumbas Beyin sendikal mücadeleleri gerçekten çok başarılı buluyoruz. Bizde BBP olarak başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve destek vermekteyiz. Yaptıkları nezaket ziyaretinde sendikal faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Yine bizim için çok değerli olan önceki dönem milletvekili adayı Taner Kayı Beyde bizim için çok değerli bir kişidir aynı zamanda Zonguldak Bölgesinde yapmış olduğu başarılı çalışmalarda bizim için çok değerlidir. Taner Bey Zonguldak için bir değerdir ve inşallah en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir. Türk Kızılay Çatalağzı Şube Başkanı Yavuz Karaboğa Beyde Kızılay’da çok güzel faaliyetler yapmaktadır. Başarılı çalışmalarıyla Çatalağzı’nda en başarılı Kızılay Başkanımız olarak söyleyebiliriz. Çünkü çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve görüyoruz. İnşallah Yavuz Başkanımı da daha iyi yerlerde görürüz. Değerli misafirlerime yapmış oldukları ziyaretten dolayı hem şahsım hem de partim adıma teşekkür ederim. Ülkemiz ve şehrimiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

SERDAL BAŞKANIN EMEKÇİLERİN YANINDA OLDUĞUNU BİLİYORUZ

BBP Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar ve ekibine başarılar diliyorum diyerek sözlerine başlayan Tüm Yerel-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Melih Kumbas, konuşmasına şöyle devam etti: “Bizler yerel yönetimlerde çalışan memur arkadaşlarımızın hak ve hukuklarını savunuyoruz. Ülkemizde şuanda yaşanan enflasyon sürecinde çalışanların, emekçilerin, emeklilerin, asgari ücretlilerin sözcüsü ve savunucusu konumundayız ama bunları savunurken devletimizin ve milletimizin önceliklerini her zaman birinci sıraya koyuyoruz. Bizim için önce devletimizin birliği, bütünlüğü ondan sonra insanlarımızın refahı, mutluluğu. Değerli Serdal Başkanımızın geçmişten gelen emekçilerle olan mücadelesini de biliyoruz. O anlamda da Büyük Birlik Partisine teşekkür ediyoruz. Çünkü siyaset yerelde bütün sivil toplum kuruluşlarının sözcüsüdür. Bu anlamda Serdal Başkana bize vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Çünkü her zaman çalışan ve emekçinin yanında olduğunu biliyoruz. Kendisine ve partisine siyasal mücadele rinde başarılar diliyorum.”

VEFA SADECE SEMT ADI DEĞİLDİR!

Bir önceki genel seçimde milletvekili adayı olan Taner Kayı ise şunları söyledi: “Öncelikle şunu belirtmek isterim vefa bizim için sadece bir semt adı değildir. Biz Serdal Başkanımla siyasette uzun yıllar mücadele ettik. Ondan sonra tekrar memuriyete döndük. Bu süreçte dostluğumuz hiç eksilmeden devam etti. Serdal Bey sağolsun il başkanı olduğunda ilk ziyaretini de şahsıma gerçekleştirdi. Bu bize onur vermiştir. Bizde kendisine iade-i ziyaret yaptık ve görevinde başarılar diledik. İnşallah Zonguldak ve memleket için hayırlı çalışmalar yapacaktır. Bize düşen bir şey varsa kendisine destek olmaktan büyük onur duyarız.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi