AK Parti Zonguldak Merkez ilçe Mahalle programlarına devam ediyor.

Meşrutiyet, Terakki ve Yeşil Mahalle’ye gerçekleşen programlara AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Yönetimi katılım sağladılar.

Programlar Meşrutiyet Mahalle Başkanı Ahmet Bayrak ve yönetimi, Terakki Mahalle Başkanı Sercan Soytürk ve Yönetimi, Yeşil Mahalle Başkanı Savaş Başkan ve Yönetimine ziyaretler ile başladı. Teşkilatlar ile yapılan istişarelerde, Lideriyle 2023’e hedefi doğrultusunda sohbet gerçekleştirildi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ‘’ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ülkemiz için yaptıklarımız ortadadır. Vizyon belirleyerek yaptığımız yatırımların getirilerini hep birlikte görmekteyiz. Teşkilatlarımız aracılığı ile halkımıza bunları daha çok anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Teşkilat ziyaretlerinin ardından mahallelerde esnaf ve vatandaşları ile bir araya gelerek sohbet eden Milletvekili Polat Türkmen ve Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek gerçekleşen programlar için teşkilatlara ve sıcak karşılamalarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkürlerini ilettiler.

Gerçekleşen programları değerlendiren Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ‘’ AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Polat Türkmen ile birlikte, Zonguldak ve Ülkemiz için yapılan yatırımlar ile ilgili teşkilatlarımız ve mahalle sakinlerimizle sohbet ettik. Tüm ülkelerin geçtiği enflasyonist ortamda devlet olarak milletimiz için yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. Pandemi sürecinde bir çok avrupa ülkesinin vatandaşlarının marketlerde raflarda ürün bulamazken, tedarik zincirinin aksamaması için yapılan her türlü başarılı çalışmalar ile ülke olarak vatandaşlarımız her ürüne erişme imkanı buldular. Dünya olarak yaşanan maddi problemleri aşmak adına tüm kesimlere yaşanan enflasyon ortamında her türlü destekler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde devam etmektedir. Yaşanan bunca problemin içinde dışarıda yaşanan ülkeler arasındaki savaş ortamında denge unsuru olarak başarılı politikalarımızı yürütmekteyiz. Bugünlerde Türkiye öncülüğünde gerçekleşen Ukrayna tahıl nakliyatı da bu başarılı önderliğin birer göstergesidir. Saman siyaseti yapanlar vizyonsuz politikaları ile bunu yapmalarını normal karşılamaktayız. Milletimiz ile yaptığımız görüşmelerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destekleri tamdır. 2023 milletimiz için milat olacak bir seçimdir. Adayımız belli, Güçlü Türkiye hedefinde Lideriyle 2023'e doğru yürüyoruz.

Teşkilatlarımız sayesinde vatandaşlarımızın taleplerine ulaşmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda önemli bir görev üstleniyorlar. AK Parti olarak tek gayemiz halkımıza en iyi hizmeti verebilmek. Ülkemiz için yaptığımız yatırımlar ile vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da yukarıya çıkarmaktır‘’ dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi