Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde esnafları ziyaret etti.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül beraberinde İl Başkanı Çetin Uzun, Kozlu ilçe Başkanı Sibel Güneş ve partililerle beraber esnafları ziyaret ettiler.

Ziyaretler kapsamında Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz’i makamında ziyaret eden Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, şunları söyledi:

“Esnaflarımızın mutluluğu Türkiye’mizin mutluluğudur. Allah’ım devletimizin ışığını söndürmesin, esnaflarımızın ışığını söndürmesin. Türkiye’mizde 3 milyon direk 15 milyon en direk esnafımız var. Esnaflarımızın yanında çalışan komilerimiz var, garsonlarımız var, ustalarımız var, ustabaşılarımız var, yardımcı personel ve eleman var. O nedenle bugün Ankara’ya olan çağrımız kısa çalışma ödeneğinin devam ettirilmesidir. Pandemi süresi içerisinde kısa çalışma ödeneğinin devam ettirilmesi esnaflarımızın biraz daha yüzünün gülmesine eşdeğerdir. Pandemi koşulları münasebetiyle el birliği ile bu ortamdan çıkmamız lazım. Ama kısa çalışma ödeneği bu ay sonu itibariyle bitiyor mutlaka pandemi süresi içerisinde devam ettirilmesi gerekiyor. Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanıma başarılar diliyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi