Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse ve 8 ilçe başkanı parti binasında bir araya gelerek basın açıklaması yaptılar.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez, Kozlu, Kilimli, Ereğli, Alaplı, Devrek, Gökçebey ve Çaycuma ilçe başkanları gerçekleştirecekleri il başkanlığı kongresinde mevcut başkan Varol Demirköse’yi desteklediklerini belirttiler.

Basın açıklamasının ilk konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse: “MHP İl teşkilatımız Eylül ayı içerisinde 8 tane ilçemizde ilçe kongrelerini tamamladı. 18 Ekim Pazar günü ise İl Kongremiz tamamlanacak. Bu süreçte bizlere destek olan, görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Zonguldak’ta Milliyetçi Hareket Partisi birlik ve beraberlik içerisinde il kongresini tamamlayacak” dedi.

MHP'nin 8 ilçe başkanı adına konuşma yapan Ereğli ilçe Başkanı Rahman Demirtürk ise: “Genel Merkezimizin talimatıyla mevcut il başkanımızın Pazar günü yapacağımız kongrede yeniden il başkanı olarak görevine davam etmesini istiyoruz” diye konuştu. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi