Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar, geçtiğimiz Ekim ayının sonunda yapılan kongre sonrasında il başkanlığına seçilen Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol ve yönetimini ziyaret etti.

Aşkar beraberinde, Sağlık Sen şube başkanı Mehmet Ali Kara, Enerji Bir Sen şube başkanı Sedat Güngör ile birlikte yaptığı ziyarette konuşarak, “Memur Sen olarak kongresini yeni yapan ve başkanlık görevine seçilen Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkan ve yönetime seçilen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Demokrasinin olmazsa olmazı sivil toplum örgütleridir. Saadet Partisi Genel başkanı rahmetli Necmettin Erbakan’ın  bizim için yeri ayrıdır. Onun iktidarı döneminde memur ve emekli birçok hak verdi. Tüm yönetim kurulu ve parti il başkanına yeni görevlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol da ziyaret nedeniyle Memur Sen ile şube başkanlarına teşekkür ederek, “Memur Sen önemli bir yer işgal ediyor. Hem milli görüş davası ve hemde Türkiye’nin meselelerinin çözüm noktasında önemli bir yere sahip bir sendika. Çalışmalarımızda sivil toplum kuruluşları ile bir araya devamlı geleceğiz.  Ziyaretleri için kendisine ve yönetimindeki arkadaşlara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ziyarette Memur Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol’a kitap hediye etti. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi