İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Zonguldak Bartınlılar Derneğini ziyaret etti.

Yapılan ziyarette İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen şunları söyledi:

“Bartınlılar Derneği önemli bir dernek, ilin en güçlü STK ‘arından birisi. Derneğin üye yapısı ve sandık faaliyetleri ile çok yönlü çalışmalara imza atılmaktadır. Zonguldak’ ta Bartınlılar en çok sayıyı oluşturmaktadır.Zonguldak’ın eski ilçesi, yeni komşu ilimiz Bartın ile sınırlar ayrılsa da ekonomik ve gönül bağlarımız devam etmektedir”

Bartınlılar Derneği Başkanı Adem Aydeniz de yapılan ziyaretten çok büyük memnunluk duyduğunu belirterek,İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’ e derneğe yapılan nezaket ziyareti için yönetim kurulu adına teşekkür etti.

Aydeniz, "Başkan Erkmen, hem Zonguldak’ ta hem de Bartın ilinde çok sevilen ve sayılan üst düzey bürokrat olarak çok önemli ve değerli çalışmalara imza atmıştır. Bölge insanıdır. Karabük, Bartın ve Zonguldak ilinde çok önemli projeleri hayata geçirmiştir.Bugünde siyasette çok başarılı çalışmaları ilimiz adına yapmaktadır. Siyaset çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ve il üzerine görüş alışverişi yapılarak sona ere erdi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi