Gelecek Partisi Zonguldak İl Teşkilatı son günlerde sıkıntılı bir sürece girdiği gözleniyor.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile istifa eden Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Hülya Özçelik istifasının ardından Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na güvenim nedeniyle susmayı tercih ediyorum açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi Zonguldak Siyasi İşler başkanı Mustafa Kutayer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, istifa ettiğini ancak istifasının kabul edilmediğini söyledi.

Kutayer açıklamasında, “Bakıyorum da bir yayın organı, benimle ile ilgili bir haber yapmış. Bilmeli ki evet dediğim gibi Facebook’ta paylaşım yaptım,hatta istifamı ve kumpasla ilgili açıklama yaptım. Verdiğim istifa genel merkez ve il yönetimi olarak kabul görmedi. Aynı zamanda içimizdeki bize zarar veren kumpasçıları çözdük ve çözmeye devam ediyoruz. Bilsinler ki rüzgar kayadan sadece toz alır. Kaya da her daim yerinde durur. Bu spekülasyonlar bende hasar ve yara bırakmaz. Saygılarımla” dedi.

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanlığından istifa eden Hülya Özçelik de,  açıklamasında, “Geçtiğimiz günlerde sosyal sayfasında ben kumpasa gelemem deyip istifa ettiği ve ertesi günü yazısını geri çekip yönetime devam ettiği açıklamasını yapan Gelecek Partisi İl yönetiminde görevli Mustafa Kutayer bu aralar sayfasında paylaştığı kumpasa gelemem yazısının sıkıntılarını çekerken istifasında sadece gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum diyen Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Hülya Özçelik suskunluğunu bozmuyor. Kendisini bugün parti içindeki sorunlar yüzünden aradım ve bilgi almak istedim benle paylaştıklarını sizlerle paylaşıyorum.

Buraya gelme sebebimin iki nedeni var. Birincisi Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, ikincisi Zonguldak ilinde yapmak istediklerim” dedi.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Hikmet Aydın da konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, “Biz Zonguldak Gelecek ailesiyiz. Siyasi işler başkan yardımcım Mustafa Kutayer ile ilgili çıkan bazı yayın organları bilmeli yeni yola çıkmış bir aileyiz kumpası da kumpasçıları da çözdük çözmeye devam ediyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 1 Kasım’da Türkiye ve Zonguldak yeni tertemiz bir Gelecek ile tanışacaktır. Mustafa Kutayer’in partimize ve sosyal medyadan verdiği istifasını il Başkanlığı ve yönetimi olarak kabul etmedik bir öfke anında gayet samimi olarak yapılmış bir olaydı konuşarak sorunları çözdük” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi