İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen beraberinde il başkan vekili Ekrem Güllüdağ ile CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat’ı parti binasında ziyaret etti.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen ve il başkan vekili Ekrem Güllüdağ’a partilerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen ise şunları söyledi: “Her zaman Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti olarak bizler şunu savunuyoruz; Hiç kimseyi ötekileştirmeden, toplumun bütünlüğü içerisinde 84 milyon vatandaşımızı kucaklayarak bir olmak, beraber olmak ve ülkemize sahip çıkmak. Bizler bunların birer parçasıyız. Onun için biz diyoruz ki sadece bir gün değil, önemli günlerde değil 365 gün 84 milyon birlik içerisinde kucaklaşmak suretiyle hep birlikte olsun. Toplumu ötekileştirmek isteyenlere fırsat verilmesin. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin en köklü partisidir. Millet İttifakı olarak da demokrasinin geri getirilmesi, tek adamlık rejimi dediğimiz Cumhur Başkanlığı sistemine son verilmesi anlamında iş birliği yaptığımız değerli ortağımız. Onun için zaman zaman bir birimizi ziyaret ediyoruz, fikir alışverişinde bulunuyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi