Adalet ve Kalkınma Partisi Devrek İlçe Başkanlığının 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste gidilen seçimler sonucunda mevcut  başkan Yaşar Canbaş’ın aday olmadığı kongre sonucunda ilçe başkanlığına Av. Murat Durdubaş seçildi.

Divan Başkanlığını İl Koordinatörü ve Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’in yaptığı kongreye, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İlçe  başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Ak Parti Devrek İlçe Başkanı Yaşar Canbaş yaptığı açıklamada, “Görevi bugün AV. Murat Durdubaş’a devrediyorum. Bundan sonra yapacakları çalışmalarda her zaman yanında olacağım. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan da  konuşmasında, “Yeni seçilen yönetimine teşekkür ediyorum. Dünya liderimiz Cumhurbaşkanımızın her zaman yanındayız. Liderimizin her zaman arkasındayız” dedi.

AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar da konuşmasında, “İlçe kongrelerimizi bugün tamamlıyoruz eski ve yeni isimlerle davaya yürütecek ekipleri tamamlıyoruz. Hayırlı olsun göreve gelen arkadaslarımıza basarılar diliyorum” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da konuşmasında, “Kongrelerimizin sonuna geldik. Önümüzde gençlik kolları kongrelerimiz var. AK Parti’de görev bitmez. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz. Milletvekillerimiz il genelinde  canla başla çalışıyor. Birlik ve beraberlik içinde başaramayacağız şey yoktur. Yeni yönetim mazbatayı aldıktan sonra yeni hizmetler yapacaktır buna inanıyorum” dedi.

Yapılan seçimler sonucunda tek liste ile gidilen seçimler sonucunda AK Parti Devrek İlçe Başkanlığına Av. Murat Durdubaş seçilirken,  İl Koordinatörü ve Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’e Devrek Bastonu takdim etti.

AK Parti Devrek İlçe Başkanlığının yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Avni Çelik, Muhsin Dede, Akif Deliacı, İsmail Cinbir, Eray Kadam, Muharrem Sarıçam, Abdullah Güney, Yener Yokarıbaş, Harun Gök, Şadiye Bıyıklı, Adnan Esim, Emrah Karka, Ali Özmekik, Hüseyin Kalaycı, Şakir Çavuş, Metin Uslu, Ahmet Yazıcı, Birsen Köse Tabakçayı ve Yasemin Güner (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi