İyi Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Dilay Küçük, “Millet Bahçesi, Millet Kıraathanesi, Millet Kütüphanesi, Hani Nerede Milletin Hanesi Milletin Kesesi?” dedi.

İyi Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Dilay Küçük ve yönetimi Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesinin tahliye edilmek istenmesini kabul etmediklerini belirterek MMO tarafından başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

Bu şehir bizim, sizler en fazla 2 sene o koltuklarda oturacak ve gideceksiniz diyen İyi Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Dilay Küçük, imza kampanyasında yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

“Zonguldak'ın geçmişini ya da geleceğini ilgilendiren konular ile ilgili konuşmak, yorum yapmak için kimsenin Zonguldak'a çivi çakmış olmasına gerek olmadığını düşünüyor, Zonguldaklı olan burada yaşayan ya da yaşamış olan, bu şehrin sevdasında olan herkesin, şehrin değerleriyle, geçmişiyle, tarihiyle ilgili söz sahibi olduğuna inanıyoruz. Bu şehir için yapılan güzellikleri de kimsenin cebinden para çıkarıp yaptırmadığını biliyoruz. Bu şehir bizim, sizler en fazla 2 sene o koltuklarda oturacak ve gideceksiniz. Bizler bu şehirde yaşamaya devam edeceğiz. Geçmişimizin izlerini taşıyan hiçbir değeri değiştirmenizi onaylamıyoruz. Zonguldak'ı güzelleştirmek istiyorsanız yarım kalan hastaneyi, açıp kapattığınız Kilimli tünelini, bitmeyen yolları, yıkıp başlatmadığınız okulları bitirin.

Ve diyoruz ki...

Kimse kimseyi yaptıkları ile düşündükleri ve konuştukları ile şu zihniyette bu zihniyette diye yargılama hakkına sahip değildir. Her cuma ''Hayırlı Cumalar.'' dileyip camiye gitmekle dindar olunmadığı gibi alkol alındığı için dinsiz olunmadığını bilecek kadar Müslümanız hepimiz. Derdiniz ve düşüncenizin millet kütüphanesi değil, milletin evine götüremediği ekmeğin olmasını temenni ediyoruz. Mevcut olan Maden Mühendisleri Lokali aynı şekli ile kalmalıdır.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi