Demirköse, beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte parti binasında yaptığı açıklamada, “Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları, milletvekillerimiz ve MYK üyelerimizin destek ve katılımları ile, MHP Zonguldak Teşkilatları olarak uzun bir zamandır ilçe, belde, köy ve esnaf ziyaretlerimiz yapılmakta, oldukça yoğun bir şekilde üye katılım programlarımız düzenlenmekte, Zonguldak’ın sosyal, ekonomik, eğitim, sağlık ve istihdam konuları TBMM’nde gündeme getirilmekte ve zaman içerisinde de olumlu sonuçlar alınmaktadır” diyerek şunları söyledi:

“Bu çalışmalarımız 2023 seçimlerinden sonra daha da artarak devam edecek, 2 katlı şehit diyarı Zonguldak hak ettiği hizmeti alacaktır. 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde partimden milletvekili aday adayı olmak niyet ve arzum Genel Merkezimiz tarafından kabul edilmiştir.

2023 yılının Haziran ayında yapılacak seçimlere adım adım yaklaşırken, bu güne kadar şerefle sürdürdüğüm MHP İl Başkanlığı görevimden, partimizden milletvekili aday adayı olmak niyet ve arzusuyla parti tüzüğümüzün 94. Maddesi gereğince istifa ediyorum. İl Başkanlığımızda yeni bir görevlendirme yapılıncaya kadar İl Başkanlığı görevim devam edecektir.

İftiharla belirtmek isterim ki; Görev başında bulunduğum sürece Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye partime ve teşkilatıma büyük bir sadakat ve bağlılıkla hizmet verdim. Partimizin politikalarının aksaksız hayata geçirilmesi için Genel Merkezimizle uyum içinde görevimi ifaya gayret ettim. Bundan sonrada gönüllü bir nefer olarak Sayın Genel Başkanımıza, partimize ve teşkilatımıza hizmet vermeye devam edeceğim.

MHP, birlik ve beraberlik içinde 2023 seçimlerine her zamankinden daha güçlü bir şekilde girecek, TBMM de büyük bir çoğunluk ve güçle temsil edilecektir. 2023 Seçimlerinin, Zonguldak için, bölgemiz için ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, sizleri Allaha emanet ediyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi