Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar tarafından Çaycuma ilçe Başkanlığına Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Koordinasyon ve Harekat Şube Müdürü görevi yapmış Emniyet Teşkilatı mensubu emekli müdür Taner Özdil getirilirken, İl Başkanı Acar tarafından yetki belgesi takdim edilerek görevine başladı.

Karabük Emniyet Müdürlüğünde uzun yıllar Koordinasyon ve Harekat şube müdürlüğünde görev yapmış Çaycuma ilçesinde herkesin sevdiği saydığı bir sima olan Taner Özdil, İl Başkanı Serdal Acar ve partililer tarafından yapılan uzun istişareler sonucunda BBP Çaycuma ilçe Başkanlığı görevini getirildi.

Çaycuma ilçesinin sevilen sayılan simalarından olan ve hiç siyaset yapmamış il kez siyasete atılan Emniyet Teşkilatında başarılı işlere imza atan Özdil’in ilçe adına önemli çalışmalarda bulunacağı tahmin ediliyor.

İl Başkanlığında yapılan tören ile birlikte Serdal Acar yetki belgesini Taner Özdil'e takdim etti.

Büyük Birlik Partisi Çaycuma İlçe Başkanlığı görevine BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin takdirleri ve olurlarıyla Taner Özdil atanırken, Yetki Belgesini İl Başkanı Serdal Acar takdim ederek görevine başladı.

İl Başkanlığında gerçekleşen programa Merkez İlçe Başkanı Harun Karakuş, il Başkan Yardımcısı Turgut Günay, il Başkan Yardımcısı Orhan Burhan Hamarat, İl Başkan Yardımcısı Şenol Aydın,İl Başkan Yardımcısı Remzi Toksöz Kadın Kolları il Başkanı Nilgün Dizmen Devrek İlçe Başkanı Serkan Çorbacı Kozlu ilçe Başkanı Ertan Durgun, Kilimli ilçe Başkanı Naci Kahraman Alperen Ocakları Başkan vekili Yaşar Kaya, İl Merkez İlçe ve ilçe yöneticileri hazır bulundu.

BBP İl Başkanı Serdal Acar, “Çaycumaİlçe Başkanımıza ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza görevlerinde üstün muvaffakiyetler diliyoruzb Çaycuma İlçe Başkanımız sevgili müdürümüz kendisini bürokrasi hayatında ispatlamış son derece doğru bir isim olduğunu düşünüyoruz ve kendisine sonuna kadar güvenimiz tamdır.Partimize hayırlı uğurlu olsun. Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.

Çaycuma ilçe Başkanlığı görevini getirilen Emniyet teşkilatı emekli müdür Taner Özdil ise, “İl Başkanı Serdal Acar başta olmak üzere Büyük Birlik Partisi her kademesinde görev yapan ve beni bu kutsal göreve layık gören herkese çok teşekkür ederim. Serdal Başkanım gibi kendisini siyasette ispat etmiş 7'den 70'e herkes tarafından sevilen sayılan birisiyle çalışmaktan büyük mutluluk duyacağım bayrağı en üst noktaya çıkaracağımdan kimsinin şüphesi olmasın. İl Başkanımız Sayın Serdal Acar başkanımızı yakından tanıyorum Siyasette bir çok partiden teklif aldım ama Serdal başkanımın yeri bizde çok farklı böyle bir yolda böylesi güzel bir İl Başkanı ile yürümekten şeref duyarım. Çaycuma'yı en kısa zamanda istenilen seviyeye getireceğiz. Bize güvenen ve görevi kabul etmemdeki en büyük neden olan başta sayın il Başkanım Serdal Acar olmak üzere kimseyi mahcup etmeyeceğiz. Böyle donanımla herkes tarafından sevilen bir İl Başkanı ile çalışmak siyasi hayatımızda bizler için büyük tecrübe ve heyecan katacaktır” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi