Geçtiğimiz hafta sonu yapılan AK Parti Gökçebey İlçe Kongresinin ardından ilçe başkanlığına seçilen Erdal Soner Kodaman mazbatayı almasının ardından çalışmalara hızlı bir şekilde başladı.

Kodaman ve beraberindekiler ilçede yapımı devam eden projelerden biri olan Gökçebey Ortaokulu inşaat sahasını gezerek inşaatın müteahhidi Orhan Erol’dan bilgi aldı.

Çalışmaların güzel gitiğini ihalede belirtilen sürede okul inşaatının bitirilerek teslim edileceğini ifade eden İlçe Başkanı Erdal Soner Kodaman, “İlçemiz için daha güzel yatırımların yapılması için elimden gelenin fazlasını yapacağımızın sözünü de bu vesile ile değerli hemşehrilerime veriyorum” dedi.

BETON YOL ÇALIŞMASINI İNCELEDİ

AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Erdal Soner Kodaman, Gökçebey İlçe Kaymakamı Ömür Övünç Koşansu İl Genel Meclisi üyesi Vedat Tuzcuoğlu, İl Özel Müdürü İzzet Turpçu, şantiye şefi Yaşar Kurtoğlu, mahalle muhtarı İsmail Aydemir ile birlikte Veyisoğlu köyü Kelezoğlu mahallesinde devam eden beton yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı ve önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalar ile ilgili istişarede bulundu.

AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Erkan Soner Kodaman incelemelerinde, Uzunahmetler köyü İbadiçelebi mahallesinde kanalizasyon çalışmaları, Uzunahmetler köyü Tefen ilkokulu önünde  bulunan yola kaplama asfalt dökümü, ve son olarak Gökçebey belediyesinin Çay mahallesinde yürütmekte olduğu parke yol çalışmasına köy hizmetlerinden talepte bulunduğu silindir ve çakıl ihtiyacını karşıladıklarını ifade etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi