Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek beraberinde Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Ömer Erbay, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Uzun, yönetim kurulu üyesi Kenan Çekiç ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı ilk olarak Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve Nebioğlu Belediye Başkanı Ali Özadal ile birlikte TBMM kulisinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve Ahmet Çolakoğlu ile sohbet ettiler.

Ardından AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Güray Topal'a ziyarette bulundular.

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik'e ziyaret gerçekleştirerek çalışmalarında başarılar dilerken, İlçe Başkanı Ayçiçek kendisine Devrek bastonu hediye etti.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve beraberindekiler, TBM’de AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ile bir araya gelerek sohbet ederek, vekillere çalışmalarında başarılar dilediler. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi