Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanı Serdal Acar Merkez İlçe Başkanı Harun Karakuş İl Başkan Yardımcısı Turgut Günay İl Başkan Yardımcısı Remzi Toksöz Kilimli ilçe Başkanı Naci Kahraman Çatalağzı Belde Başkanı Yusuf Birben ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün ziyaret ederek Kilimli ilçe Kongresine davet ettiler.
Belediye Başkanı Adnan Akgün,İl Başkanı Acar ve konuklarına hoş geldiniz diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi
Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanı Serdal Acar şunları söyledi, 
“Değerli dostumuz Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün e ziyarete geldik.Beldemizin genel sorunları dinleyerek fikir alışverişinde bulunduk istihdam alanı sağlayan Zonguldak ekonomisine büyük katkısı olan Zonguldak en büyük beldesi olan Çatalağzı beldemiz maalesef geçmiş günlerini arıyor sayın başkanımızın iyi niyetle göstermiş olduğu çabasını görüyoruz ve yakından takip ediyoruz. Belediyecilikte tecrübesine sahip Adnan başkanımıza ve Çatalağzı Beldemize destek vermemiz gerekiyor acil çözülmesi gereken sorunları ivedi şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla üzerine düşeni herkesin fazlasıyla yapmalıdır.En büyük sorun kilimli ilçemizden çıkınca Çatalağzı yollarının halini ortada ekonomik ve Zonguldak en büyük katkısı olan Çatalağzı Beldemizin yolları böyle olmamalıdır Çatalağzı halkımız her şeyin en iyisini en güzeline layıktır, Çatalağzı Belediye Başkanımıza bizleri ağırladığı için hem şahsım hemde Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanlığı olarak çok teşekkür ederiz Pazar günü yapılacak olan Kilimli ilçe Kongremizde aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız” dedi.
Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün ise duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sayın il başkanımız dostumuz Serdal Acar başkanımıza ve yönetim kuruluna nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim Çatalağzı sorunlarını sıkıntılarını paylaştık Bizim herkesin görüşüne saygımız vardır. Sevgili Serdal başkana başarıların devamını diliyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi