Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında yeni öğrencileri sürprizlerle karşıladı. Okulun idaresi  ve öğretmenleri, yeni kayıt yaptıran öğrencilerine unutulmaz bir karşılama yaşattı. Okul Müdürü İsmail Öztürk, bu özel günü öğrencilere pasta ikramı ile taçlandırdı.

 Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü İsmal Öztürk;

 "2023- 2024 Eğitim-Öğretim yılı öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm velilerimize hayırlı olsun. Amacımız, bu yıl da öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirerek başarılarına katkıda bulunmak ve onların geleceğe güvenle ilerlemelerini sağlamaktır. Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz, onlar bize ailelerin emaneti. Bu emanete sahip çıkmak da bizim görevimiz. Bu yıl okulumuza yeni başlayan öğrencilerimize hoş geldin demek için onları tatlı bir sürprizle karşıladık. Amacımız, onlara okulumuza hoş geldin dediğimizi hissettirmek ve eğitim yolculuklarına tatlı bir başlangıç yapmalarını sağlamaktır.

   Bu sene okulumuza kayıt yaptıran öğrenci sayısı önceki yıllara nazaran ciddi bir artış göstererek, 210 olan öğrenci sayımız 262'ye çıkmıştır. 10 öğrencimiz hafızlık projesine ayrıldı. Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bu performansımızla göz doldurmaya başladık.

   Bu başarıların altında okulumuz uygulamış olduğu yaklaşım ve projeler büyük paya sahiptir. Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak birçok etkinlik ve proje imza atmaktayız. Bunların bazıları; Erdem projesi kapsamında açılan Erdemli Bir Hayal yani astronomi sınıfı, okuyorum projesi, Sera projesi, matematik olimpiyatlarına katılım, TÜBİTAK projeleri, Hedef 2023 etkinlikleri gibi projelerdir.

Devrek'te çocuklara bayramda ücretsiz lunapark Devrek'te çocuklara bayramda ücretsiz lunapark

   Bu etkinlikle de öğrencilerimizin bir adım önde gitmesini istedik. Öğretmen ve öğrencilerimize yeni yılda başarılar diliyorum." dedi. /Haber Merkezi

WhatsApp-Image-2023-09-19-at-14.36.37-(1)WhatsApp-Image-2023-09-19-at-14.36.37WhatsApp-Image-2023-09-19-at-14.36.36

Editör: Murat Barutçu