Yemeğe TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. Yücel Namal, TTK Genel müdür yardımcısı Ercan Gebeş, Zonguldak Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği başkanı Necati Başar , Yeniceliler Derneği Başkanı Mehmet Şık, Türk Tarım Orman Sen Şube Başkanı Mithat Bülent Bağcı, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Bilal Cin, Türk Enerji Sen Şube Başkanı Aydın Çevik, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, Yeniceliler önceki dönem başkanı Bülent Bağbaşı, Teç-Sen Şube Başkanı Muhammet Esim, Sinoplular Derneği Başkanı Ömer Bayrak, Çaycumalılar Deneği Başkanı Erkan Üstünbaş ve diğer davetliler katıldı.
Düzenlenen veda yemeğinde konuşan Karabük İŞKUR İl Müdürü Sinan Karademir, “ Yirmi dört yıllık Zonguldak'ta yapmış olduğum hizmetlerden sonra Bakanlığımızın, Genel Müdürlüğünün takdirleriyle Karabük il müdürü olarak atandım. Bu noktada aldığım sorumluluğun farkındayım. İnşallah orada da güzel işler yapacağız. Karabük bizim evimiz. Orası bizim yabancı olduğumuz bir yer değil. Kültür olarak her şey olarak yakın olduğumuz, tanıdığımız, bildiğimiz yer ve orada da çok güzel karşılamalar yapıldı. Gerek arkadaşlar tarafından, gerek iş insanları, gerek esnaflar konusunda inşallah Zonguldak'a veya işte Buradaki çevremize yakışır bir hizmetler yaparız. Güzel işler yaparız. Ben başarılı olacağımıza canı gönülden inanıyorum. Tüm katılan arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum. Zahmetler verdik. Gerçekten biz ne kadar sevildiğimizi, bu kalabalığı görünce daha iyi anladık. Ben mensuplarına da çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız Karabük'te bir kapınız var” dedi.
Zonguldak Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Necati Başar da konuşmasında, ‘Yıllardır dernek yönetiminde görev yapan ve başarılı bir çalışma içinde bulunan Sinan Karademir’in Karabük İŞKUR İl Müdürlüğüne atanması bizleri memnun etti. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.