Zonguldak Kömürspor’un 22 yaşındaki sol bek oyuncusu Oğuzhan Matur, iki sezondur formasını giydiği kırmızı-lacivertli kulübe veda etti. Gurbetçi oyuncu, yeni sezonda Zonguldak Kömürspor’da olmayacağını açıkladı.

Ayrılığını sosyal medya hesabından duyuran gurbetçi oyuncu, vedasına ilişkin,

“Değerli Zonguldak taraftarı;

Beni ve takımımı her maç desteklediğiniz için sizlere öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Sadece futbol olarak değil, her konuda burada geliştim ve çok şey öğrendim.

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Hakan Çevik’e şok ceza! Sezonu kapattı Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Hakan Çevik’e şok ceza! Sezonu kapattı

Madenci formasını terletmek  bana gurur verdi. Bazen hep birlikte sevindik ve üzüldük ama ben bu özel formayı taşıdığım her maçta büyük bir azimle çalıştım. Şimdi ayrılık vakti.

Başta başkanlarıma, hocalarıma sonra takım arkadaşlarıma ve çok değerli taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Zonguldak Kömürspor’un ve şehrin yeri bende hep ayrı kalacak. Hoşçakalın.” ifadelerinde bulundu.

Zonguldak Kömürspor’un iki sezon önce Almanya Optik Rathenow takımından transfer ettiği Oğuzhan Matur, kırmızı-lacivertli süreçte 56 resmi maçta görev aldı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ