Zonguldak Haber – Jandarma denetimlerin eğitim yılı boyunca süreceğni açıkladı

Jandarma servis araçlarını kontrol ediyor. Bu konuda jandarma’da yapılan açıklamada; “2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 11 Eylül 2023 tarihinde başlamış olup, okul taşıtlarının da trafiğe katılmasıyla trafik yoğunluğunda önemli derecede artış görülmüştür. Okul çağındaki çocuklarımızın okula gidiş gelişlerinde huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla okulların açıldığı 11 Eylül 2023 tarihinden bu güne Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan okul ve güzergâhlarında toplam (310) Okul Servis Aracı kontrol edilmiştir.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı olarak, sorumluluk bölgemizde faaliyet gösteren tüm okul servis araçlarının denetimi bir plan dâhilinde devam etmekte olup, 2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemi boyunca her türlü denetim ve eğitim faaliyetlerine titizlikte devam edilecektir.” denildi.

Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor” Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor”

(Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-09-16-at-10.14.28

Editör: Virda Şahin