Zonguldak’a bağlı Karaman beldesinde halk pazarını ve belde esnaflarını dolaşan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Servet Üstün’e kalabalık bir vatandaş topluluğu eşlik etti.

Bugün beldede kurulan halk pazarını ve belde esnaflarını dolaşan Belediye Başkanı Servet Üstün, esnafa bol kazançlar, alış veriş yapmaya gelen vatandaşlara da bereketli olsun dileklerinde bulundu.

Gittiği her yerde vatandaşın samimiyeti ile karşılanan Başkan Üstün’e partililerin yanı sıra, kalabalık bir vatandaş gurubu da eşlik etti.

Ziyaretler sırasında isteklerini dile getiren esnaf ve vatandaşları dinleyen Başkan Servet Üstün, ilçede bir tehdit furyasının dolaştığının kendi kulağına da geldiğini söyleyerek;

“Belediye personellerini işten atmakla, halk bazında da “Sen benim kim olduğumu biliyor musun?” şeklinde bazı tehdit vari konuşmaların yapıldığı bizim de kulağımıza geldi.

Seçim kazanmakla ilgili en ufak bir sıkıntımız yok. Yalanlara inanmayın, tehditlere kanmayın. Çünkü biz yanımızda olanlarla senelerce birlikte olacağız. Aşk ile koşan yorulmaz. El ele kol kola bu belde için elimizden gelen ne varsa yaptık, yapacağız” dedi.

Servet Üstün Halk Pazarı (2)

Servet Üstün Halk Pazarı (1)

Servet Üstün Halk Pazarı (4)

Fırtınada yıkılmıştı istinat duvarı çekildi Fırtınada yıkılmıştı istinat duvarı çekildi

Servet Üstün Halk Pazarı (3)

Servet Üstün Halk Pazarı (5)

Kaynak: Haber Merkezi