Selim Alan paylaşımlara devam ediyor Selim Alan paylaşımlara devam ediyor

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Servet Üstün, seçime kısa süre kala, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren vatandaşın sevgisini kazanan ve beldeye hizmet eden Servet Üstün, 31 Mart 2024 seçimlerinin de en güçlü adayı olarak görülüyor.

Gece gündüz demeden hem seçim çalışmalarını yürüten hem de belediyede ekipleri yönlendirerek vatandaşa hizmet ulaştıran Üstün önümüzdeki dönem için de belediye başkanı seçilmesi halinde, çok sayıda konut, küçük sanayi sitesi projesi, Eceler  Köyü’nde atıl durumda bulunan ahşap binaların beldeye kurulması gibi halkın beklediği projeleri hayata geçirecek.

Seçim çalışmalarında Servet Üstün’ü yalnız bırakmayan belde halkı ise “Biz başkanımızın kazanacağından eminiz. Çalışan başkan istiyoruz. Çalışmalarından da projelerinden de memnunuz. Bizim için önemli olan bu. Beldenin mutlaka eksikleri var ancak Servet Üstün’ün önümüzdeki dönemde tüm eksiklikleri giderebileceğini düşünüyoruz.” şeklinde ifadeler kullandı.

Whats App Image 2024 03 27 At 13.41.54 (1)

Whats App Image 2024 03 27 At 13.41.54 (2)

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA