Merkez Hakem Kurulu, Zonguldak’ı C ve bölgesel klasmanda temsil eden Hakan Ergin ile Enis Akça’yı, TFF 3. Lig 3’üncü grup maçına atadı. MHK tarafından yapılan atamalar kapsamında, C klasman Hakan Ergin, Play-Off hattında 21’er puanla 5 ve 6’ncı sırada yer alan Büyükçekmece Tepecikspor AŞ-Belediye Kütahyaspor arasında oynanacak 14’üncü hafta maçını yönetecek. 10 Aralık Pazar günü Tepecik Şenol Güneş Stadı’ndaki maçın başlama saati 14.00.

C klasmanın tecrübeli düdük hakemi Hakan Ergin, hafta arasında Ankara Keçiörengücü ile Muş 1984 Muşspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında 4’üncü hakem olarak görev yapmış, öncesinde de 26 Kasım’da Merkür Jet Erbaaspor ile Kuşadasıspor arasında oynanan TFF 3. Lig maçında düdük çalmıştı.

Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle

Biri İstanbul Tepecik’i, diğeri Kütahya’yı temsil eden Play-Off hattındaki iki takım arasındaki kritik maçta Hakan Ergin’in yardımcılıklarını, Ankara bölgesinden Mehmet Ali Keskin ile Kırşehir bölgesinden Abdurrahman Atabay yapacak.

Zonguldak’ı bölgesel klasmanda başarıyla temsil eden bölgesel hakem Enis Akça, söz konusu maçta 4’ünü hakem olarak görev alacak. Akça, Zonguldak hakem camiasında geleceğin C klasman hakemi olarak gösteriliyor.

SPOR SERVİSİ

1-34

Editör: Hüseyin EKİNCİ