2. Lig Beyaz grupta, ikinci yarı perdesini saha ve seyircisi önünde 1461 Trabzon maçıyla açacak olan Zonguldak Kömürspor’da hazırlıklar tam gaz sürüyor. Kırmızı-Lacivertli takımda, kafalardaki tek düşünce lig ikincisinden puan ya da puanlar çıkarmak.

Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak? Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak?

Teknik direktör Şenol Demir, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan antrenmanda zorlu karşılaşmadan beklentilerini dile getirdi. BAY haftasının ardından ikinci yarının ilk 3 puan mücadelesini 1461 Trabzon’a karşı vereceklerini, saha ve seyirci önünde oynayacak olmanın kendilerine avantaj doğuracağını ve bu  avantajı puana çevirmek istediklerini dile getiren Demir, karşılaşmanın zorluğuna dikkat çekti.

Rakibin devre arasında yaptığı transferleri anımsatan ve kadro yönünden iyi bir kadroya sahip olduğunun altını çizen Şenol Demir, güçlü rakibe bu bilinç ve düşünceyle hazırlandıklarını kaydetti.

"ÇEKİNMİYORUZ, HEDEFİMİZ PUAN VEYA PUANLAR"

Her şeye rağmen 1461 Trabzon’dan çekinmediklerini, Zonguldak Kömürspor’un evinde böylesi zorlu maçların üstesinden geleceğine inandığını belirten Elmas’ın teknik patronu, “1 aylık aranın ardından artık maç haftasındayız. Antalya kampının ardından kendi evimizde toplandık. İkinci yarı inşallah bizim adımıza hayırlı olur. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Karşılaşacağımız 1461 Trabzon iyi bir takım. İyi bir kadrosu var. Kırklarelispor'la oynadıkları maçta rakiple ilgili analizlerde bulunduk. 3-0 mağlup olmuş olabilirler ama hafife alınacak bir takım değil. Yine de şunun altını çizmek istiyoruz. Çekinmiyoruz. Nasıl ki Kırklarelispor, 1461 Trabzon’u, Trabzon’da 3-0 yendi, biz de kendi sahamızda kazanabiliriz. Düşüncemiz, niyetimiz bu. Rakibin kim olduğu çok önemli değil. Trabzon'muş, Erok'muş hiç fark etmiyor. Biz de Zonguldak Kömürspor’uz. Acil puanlara ihtiyacımız var. Sahamızın avantajını çok iyi kullanıp Trabzon’dan istediğimiz puanı almak tek arzumuz.” dedi.

"BUGÜN-YARIN ARAMIZA KATILACAKLAR"

Şenol hoca, transfer çalışmalarına ilişkin sorulan soru üzerine, “Şuana dek yaptığımız 4 transfer var. 4’ü de aramıza katıldı. Görüşülen oyuncular var. Öncelikli olarak kaleci ve santrafor üzerinde duruyoruz. Bugün-yarın transferler kesinleşir. Ben de sizler gibi biran önce takıma katılmalarını bekliyorum. Onların da takıma dahil olmasıyla birlikte elimiz daha güçlenecek.” şeklinde ifadelerde bulundu.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ