Kadınların otel önünde kavgası dehşete düşürdü! Üstünün açılmasına bile aldırış etmedi Kadınların otel önünde kavgası dehşete düşürdü! Üstünün açılmasına bile aldırış etmedi

 Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi seçim gezilerine belediye bulvarında devam etti.

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan, beraberinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi ve partililer ile birlikte belediye bulvarında esnafları ziyaret etti. Başkan Selim Alan, esnaflardan “Yeni Zonguldak için desteğimizi rica istiyorum. Eskiye, eski Zonguldak’a dönmek istemiyoruz. Daha da iyi olacağız inşallah Zonguldak'ı daha ileri taşımamız lazım. Ya yeni Zonguldak'ı tercih edeceğiz ya da eskiyi bu yüzden desteklerinizi bekliyorum” dedi. (Sertaç Özdemir)

“Bu anlamlı gün, ulusumuzun dirilişinin ilk adımı olarak tarihimize altın harflerle kazınmıştır.” “Bu anlamlı gün, ulusumuzun dirilişinin ilk adımı olarak tarihimize altın harflerle kazınmıştır.”

Zonguldak'ta işlenen cinayette korkunç detay! Zonguldak'ta işlenen cinayette korkunç detay!

84f725df-df8c-4e0b-8b48-05085579ed60

b015cb0c-94bc-4497-b7d9-a7cfc42beeaa

Editör: Sertaç Özdemir