Deniz Yavuzyılmaz’dan şok açıklama! O para buharlaşmış! Deniz Yavuzyılmaz’dan şok açıklama! O para buharlaşmış!

Bartın Haber – Bartın'ın Ulus ilçesinde geçen haftalarda meydana gelen sel felaketinde sel sularına kapılan iş makinası, enkazı bulunduğu yerden kurtarıldı.

Olay, 8 Temmuz tarihinde Batı Karadeniz Bölgesi'nde turuncu kodlu uyarılarının ardından yaşanan sel taşkınları sonucu gerçekleşti. Sel nedeniyle Ulus İlçe merkezinde ve Ağaköyü'nde DSİ şantiyeleri de zarar gördü. Bu süreçte park halindeki 29 ton ağırlığındaki iş makinesi de sel sularına kapıldı.

 

Taksi şoförü, çocuklar tarafından bıçaklanarak öldürüldü! Taksi şoförü, çocuklar tarafından bıçaklanarak öldürüldü!

Vinç yardımıyla bulunduğu yerden kurtarılan iş makinesine, olaya şahit olan Muhammed Dağdeviren açıklamalarda bulundu. Dağdeviren, "Sel uyarıları alındığı için güvenli dere yatağından 20 metre uzakta ve su yatağından 5 metre yukarıda olan park alanına makineyi çekmiştik. Ancak sel, makinanın altındaki toprağı oyarak, makinenin suya doğru kaymasına neden oldu. Şükürler olsun ki herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Enkazı çıkardık ve güvenli bir alana taşıdık. Şu anda mekanik ve hidrolik aksamda çalışmalar yapacağız. Makinenin bakımını yetkili serviste yaptırdıktan sonra Ankara'ya transfer etmeyi düşünüyoruz" dedi.

 

90 kişi tavuklu pilavdan zehirlendi 90 kişi tavuklu pilavdan zehirlendi

Olayın ardından yetkililerin yardımları ve desteği ile iş makinasının güvenli bir şekilde kurtarıldığı ve herhangi bir can kaybının yaşanmadığı belirtildi. Selden etkilenen bölgelerdeki hasarın tespiti ve gerekli önlemlerin alınması için çalışmaların sürdüğü ifade edildi. İHA

Kafasına poşet takıldı, jandarma imdadına yetişti! Kafasına poşet takıldı, jandarma imdadına yetişti!

Miniklere 112 tanıtılıyor Miniklere 112 tanıtılıyor

AW946693_02

AW946693_04

AW946693_01

Editör: Virda Şahin