Sinek ilacı 3’ü çocuk 5 kişiyi hastanelik etti! Sinek ilacı 3’ü çocuk 5 kişiyi hastanelik etti!

İstanbul Haber - Esenyurt'ta, sabaha karşı meydana gelen bir kazada sebze yüklü bir kamyon, TEM bağlantı yolu Bahçeşehir istikametindeki bariyerleri aşarak karşı şeride geçti ve devrildi. Kaza sonucunda kamyon sürücüsü hayatını kaybederken yanında bulunan bir kişi ise yaralandı.

Kaza, erken saatlerde, 05.00 sıralarında gerçekleşti. Kamyonun sürücüsü Muharrem Kuru'nun kontrolündeki 34 YJ 9816 plakalı araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle bariyerleri aşarak karşı şeride geçti ve devrildi. Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşlar, yardım çağrısında bulunarak polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

 

Belediye yenileniyor! Belediye yenileniyor!

Kamyonun içinde sıkışan Muharrem Kuru'ya, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Yanında bulunan Hayrettin Can ise yaralı olarak ambulansla hastaneye sevk edildi.

Kaza sonrasında polis ekipleri, güvenlik tedbirleri almak için olay yerini geçici süreliğine trafiğe kapattı. Aynı kaza bölgesine kontrolsüz bir şekilde giren bir otomobil ise kamyonun parçalarına çarparak maddi hasarlı bir kaza yaşadı.

Dolar ve Euro fiyatları güne nasıl başladı? Dolar ve Euro fiyatları güne nasıl başladı?

İtfaiye ekipleri, hayatını kaybeden kamyon şoförü Muharrem Kuru'nun cansız bedenini sıkıştığı yerden çıkardı. Muharrem Kuru'nun cansız bedeni otopsi için Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Polis, kazayla ilgili incelemelerini sürdürüyor. İHA

Bir yıl hapsi var! Bir yıl hapsi var!

Refüje devrilen kamyonetin parçalanan kasasındaki 3 ton vişne ziyan oldu Refüje devrilen kamyonetin parçalanan kasasındaki 3 ton vişne ziyan oldu

AW944093_02

AW944093_03

Editör: Virda Şahin