Savaş Oruç ziyarette yaptığı konuşmasında: 'Değerli arkadaşlarım, bu sistem size terör örgütlerini Meclis'e sokmanızı dayatıyor. AK Parti HÜDA PAR'ı, Altılı Masa PKK'yı Meclis'e sokuyor!
Bu sistem çöküyor iktidar ve muhalefetiyle çöküyor. Bu sistemin iki duvarı var, bir duvar Amerika'ya alet olanlar Millet İttifakı, diğer tarafta Amerika'dan korkan Cumhur İttifakı.Türkiye'nin Amerika'dan korkanlarla, Amerika'ya alet olanlarla bir çıkış yok, bir yol yok. Bu sistem bitmiştir.  Oruç sözlerine şöyle devam etti: Bunlara mahkum değilsiniz.

Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı

NATO'nun Türkiye'nin güvenliğine  hedef alan saldırılara,  Genel Başkanımız Sayın Dr.Doğu Perinçek ve Vatan Partisi dışında cesurca tutum alan Başka Parti yok.

Vatan Partisi'ne verilen oy Mehmetçiğe verilen Oy'dur. Vatan Partisi verilen oy Atatürk devrimlerine verilen Oy'dur.

Milletvekili Adayı *Gökhan Yılmaz*ise ,PKK'ya 540 milyon TL veren sistemden ne bekliyorsunuz. Devlette, hükümette zaaf içinde.

Anayasa ve yasalara aykırı bir durum. Hükümeti bu paranın Hdp’ye ödenmemesi için uyardık, Anayasa Mahkemesi ve Ysk’na muracaatta bulunduk, ancak ödediler.Vatan Partisi mecliste olduğunda buna izin vermez. Terör örgütlerine tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirtmez. Sizlerden cesur tutum bekliyoruz dedi. 

Şehit Aileleri Başkanı Mustafa Yorulmaz da,'Vatan Partisinin Hdp’nin kapatılması ve teröre karşı milli duruşunu ve tutumunu beğendiklerini ifade ederek, seçimlerde başarılar diledi.' dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Muhammet