Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç’i ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, başta Zonguldak Çaycuma Havalimanı olmak üzere Saltukova ve bölgenin ulaşımı, ekonomik gelişimi ve geleceğine ilişkin konular ele alındı.
Dernek Başkanı Savaş Çiloğlu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Çaycuma ilçemizin güzel beldelerinden Saltukova’da, dernek yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Belediye Başkanımız Sayın Alim Genç’i ziyaret ettik. Bölgemizin ulaşımında ve ekonomik gelişiminde önemli bir yere sahip olan Zonguldak Çaycuma Havalimanı başta olmak üzere Saltukova ve bölgemizi ilgilendiren konular üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk” dedi.
Çiloğlu, Belediye Başkanı Alim Genç’e misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ederek, “Çaycuma’mızın ve bölgemizin gelişmesi için yerel yönetimlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve tüm paydaşlarımızla iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.




