Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği'nin 13. Olağan Genel Kurulu, Dedeman Otel'de gerçekleştirildi. Kongre, saat 14.00'te başladı ve öncelikle saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Mevcut başkan Savaş Çiloğlu, kürsüye gelerek derneğin geçmiş dönemdeki çalışmalarını ve gelecek projelerini katılımcılarla paylaştı.

Nail çolak hayatını kaybetti Nail çolak hayatını kaybetti

Kongreye, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti önceki dönem Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve çok sayıda davetli katıldı. Divanın oluşturulmasının ardından faaliyet ve denetim raporları okunarak oylandı. Yönetim kurulu listesi de okunarak oylamaya sunuldu.

Kongrede, dilek ve temennilerin ardından tek liste ile gidilmesi kararı alındı ve bu süreçte mevcut başkan Savaş Çiloğlu, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Yönetim şu şekilde oluştu: 

Çaycuma Çevre Köylerini, Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Savaş Çiloğlu, Burak Erol, Mert Gökçe, Şenol Kuruyamaç, Savaş Arslantor, Buğra Uzun, Erkan Gedikli, Fatih Usluer, Erdal Bıçak, Mustafa Yardım, Adem Dernek.

Denetim Kurulu: Reşat Oruç, Ergin Aydın, Oytun Akkaya

Whats App Image 2024 03 10 At 15.40.57

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA