Ünlü şarkıcının aracı tırın altına girdi Ünlü şarkıcının aracı tırın altına girdi

Baklava da “burger” oldu Baklava da “burger” oldu

Antalya Haber - Burdur’un Bucak ilçesinde gerçekleşen cip ve tır çarpışması sonucu yaralanan Tan Taşçı, tedavisinin ardından Antalya'da sahneye çıkarak sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Yaşadığı trafik kazasından hızla toparlanan Taşçı, konser sırasında duygusal anlar yaşayarak izleyicilere teşekkür etti.

Antalya-Burdur Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında, şarkıcı Tan Taşçı, menajeri Ecmal Kayahan ve Emre Şen ile birlikte yaralanmıştı. Kaza sonrası yapılan tedavilerin ardından Tan Taşçı, dün akşam Antalya Aktüel Açık Hava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu.

Sahneye çıktığı anda coşkuyla karşılanan Tan Taşçı, kazanın etkilerini atlatarak sevilen şarkılarıyla dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser boyunca enerjisiyle dikkat çeken Taşçı, izleyicilere duygusal anlar yaşatarak yaşadığı zorlu süreci paylaştı.

Taşçı, konser sırasında mikrofonu eline aldığında, "Bir kaza oldu, insanın başına bir şekilde böyle şeyler gelebiliyor. Bir şeyler buna sebep oluyor. Ama çok şükür atlattık, o da büyük ihtimalle sizin sayenizde. O yüzden bu sahnedeyken hiç zorlanmıyorum" ifadeleriyle sevenlerine teşekkür etti.

Yaklaşık 2,5 saat süren konser boyunca sahnede enerjisiyle adeta büyüleyen Tan Taşçı, sevilen şarkılarını söyleyerek izleyenlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Kazanın ardından sahneye dönüşüyle sevenlerine moral veren Tan Taşçı, yaşadığı zorluğu sanatıyla aşarak unutulmaz bir geceye imza attı. İHA

19 yaşındaki genç 6. kattan düşerek hayatını kaybetti! 19 yaşındaki genç 6. kattan düşerek hayatını kaybetti!

Muhtarın babası vurmuştu! Madenci E.Y.’den haber var! Muhtarın babası vurmuştu! Madenci E.Y.’den haber var!

Para pul olunca… iş yeri ciroları da arttı Para pul olunca… iş yeri ciroları da arttı

AW006231_01

AW006231_05

AW006231_03

AW006231_02

Editör: Virda Şahin