Zonguldak İl sağlık müdürlüğünün acı kaybı Zonguldak İl sağlık müdürlüğünün acı kaybı

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu,emekliye verilen bayram ikrmaiyesinde yapılan yüzde 50 artışı eleştirdi. 

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, her iki dini bayramlarda emekliye verilen bayram ikramiyelerine yüzde 50 artış ile 3 bin lira olmasını eleştirirken yapılan artışı kınadıklarını söyledi. 
Sarıoğlu, 3 bin lirayı yeterli görmüyoruz. Yani üç bin lirayla demek ki ne yapacak? Bayram ikramiyesi demeye insan sıkıldı. Utanır. Böyle bir şey yok. Biz sizinle de bayram ikramiyesi olmaz.  Zamanında muhalefet lideri  bayramda 15 bin vereceğim dedi. Ama mevcut iktidar iki bin lirayla işi geçiştirdi. Şimdi yüzde elli zam yaptım diyerek sanki çok bir şey yapmışlar gibi. Emekliye de müjde şeklinde duyuruyorlar. Bu yanlış. Mübarek ramazan geliyor. Millet oruç tutacak. Peşinden bayram olacak. Üç bin lirayı nasıl telaffuz ediyorlar Neye göre? Emekliye haksızlık diyorlar. Biz emekli olarak üzgünüz. Ve bu alınan kararı kınıyoruz. Yeterli görmüyoruz" şeklinde konuştu. (Sertaç Özdemir)

Editör: Sertaç Özdemir