Sivas’ın Kangal ilçesinde işçi servisi kazası yaşandı. Kaza, gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi.

“Adam öldü evi de yıkıldı” dedi, saniyeler sonra ev çöktü
“Adam öldü evi de yıkıldı” dedi, saniyeler sonra ev çöktü
İçeriği Görüntüle

Servis Otobüsü Yoldan Çıktı

Kangal Termik Santrali’nde çalışan işçileri taşıyan ve C.C. idaresindeki servis otobüsü, Kangal yolunun 8’inci kilometresinde yoğun sis ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarına kaydı.

6 İşçi Yaralandı

Meydana gelen kazada otobüste bulunan 6 işçi hafif şekilde yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra ambulanslarla hastaneye kaldırılan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Otobüs Uzun Uğraşlar Sonrası Kaldırıldı

Kaza sonrası yol kenarına kayan servis otobüsü, ekiplerin uzun uğraşları sonucu bulunduğu yerden kaldırılarak yoldan çekildi. Kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA