Eski Belediye Başkanı Hasan Aktürk hayatını kaybetti
Eski Belediye Başkanı Hasan Aktürk hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Gaziantep'te bir inşaat firmasının şantiyesinde elektrik ustası olarak çalışan Mehmet Arslan, kaldığı konteynerde elektrikli ısıtıcısından çıkan yangında hayatını kaybetti.

Silahlı saldırıya uğrayan futbolcu Uğurcan Bekçi öldü
Silahlı saldırıya uğrayan futbolcu Uğurcan Bekçi öldü
İçeriği Görüntüle

Olay, Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Burç Mahallesi'nde meydana geldi. Gece saatlerinde, inşaat alanındaki konteynerde çıkan yangını görenler durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalede, inşaat firmasında elektrik ustası olarak çalışan Mehmet Arslan'ın (31) yaşamını yitirdiği belirlendi.

MEHMET ARSLAN (5)-min

ÇALIŞMAK İÇİN DİYARBAKIR'DAN GAZİANTEP'E GELMİŞ

Arslan'ın çalışmak için Diyarbakır'dan Gaziantep'e geldiği öğrenildi. Öte yandan, Arslan’ın cenazesinin yakınları tarafından alınacağı öğrenilirken, elektrikli ısıtıcıdan çıktığı ileri sürülen yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı. İHA

MEHMET ARSLAN (3)-min

MEHMET ARSLAN (4)-min

MEHMET ARSLAN (2)-min

Muhabir: Virda Şahin