Süper Amatör Lig takımlarından Ereğli Akınspor, ses getirecek transfere imza attı. 2023-2024 sezonuna şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Kırmızı-Beyazlı Kulüp, geçen sezon Bölgesel Amatör Lige yükselen Alaplı Belediyespor’un şampiyonluğunda önemli rol oynayan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Serbay Aydın’ı renklerine bağladı. Amatörün “şampiyon” orta sahası, bugün Başkan Ceyhun Şen’le bir araya gelip kendisini Akınspor’a bağlayan imzayı attı.

Ali Yılmaz, Zonguldak Kömürspor'un kaderiyle bakın nasıl oynadı... Sözde A klasman hakemi! Ali Yılmaz, Zonguldak Kömürspor'un kaderiyle bakın nasıl oynadı... Sözde A klasman hakemi!

Şampiyon unvanla tamamladığı 2022-2023 sezonunun ardından Ereğli Akınspor’da yeni bir şampiyonluk serüvenine başlayan Aydın, kariyer başarısına bir şampiyonluk daha katmak istiyor.

Takımı sırtlayacak, gençlere ağabeylik yapacak, deneyimleriyle hem takım oyununa, hem de skora katkılar sağlayacak Serbay Aydın transferiyle önemli bir transfer işi ortaya çıkaran Akınspor, özellikle oyuncu transferlerine devam edecek.

Kulüp Başkanı Ceyhun Şen, imza töreninde yaptığı açıklamada, “Kadromuzda eksiklerimiz vardı. Bu eksiklikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Serbay transferini bitirdik. Önemli bir transfer. 2-3 nokta atışımız daha olacak. Onları da önümüzdeki günlerde halledeceğiz. Şu ana kadar iyi bir gidişat var. Akınspor’umuzun başarısı  için çalışıyoruz. İyi bir takım kuracağız” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ