Zonguldak’ın yetiştirdiği önemli futbolcular arasında yer alan Hüseyin Yılmaz, 2013-2014 sezonunda şampiyonluk yaşadığı Cahit Terzi’nin teknik direktörlüğünü yaptığı Ereğli Belediyespor’a transfer oldu. Dün gece geç saatlerde yapılan görüşme neticesinde sağlanan anlaşma üzerine Hüseyin Yılmaz’ın Ereğli Belediyespor serüveni başladı. 30 yaşındaki tecrübe, yarın kendisi için düzenlenecek imza törenine katılıp ardından takımla antrenmanlara başlayacak.

ŞAMPİYONLUK KADROSUNUN

ÖNEMLİ PARÇASI OLACAK

Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde, 2023-2024 sezonuna şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve bu doğrultuda bir takım kuran Ereğli Belediyespor’un son nokta transferi Hüseyin Yılmaz oldu.

2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da 10 sezon forma giyen ayrıca il dışında Amed Sportif, Kahramanmaraşspor ve Ofspor deneyimleri yaşayan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Ereğli Belediyespor’da şampiyonluk kadrosunun en önemli parçası olacak.

Zonguldaklı teknik direktör Cahit Terzi, 2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde birlikte şampiyonluk yaşadığı eski öğrencisine bir hayli fazla güveniyor. Mevcut kadroda ağabey rolü üstlenecek Hüseyin, ayrıca Eflatun-Beyazlı takımda kaptanlık gibi önemli bir sorumluluk sahibi olacak.

Terzi’nin ilk 11 düzeninde banko düşündüğü Hüseyin Yılmaz’ın, şimdiden kendi evi gibi benimsediği Ereğli Belediyespor’un başarısı için elinden geleni yapacağından hiç şüphe yok.

Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz

Ereğli taraftarı ve camiasının, Zonguldak Kömürspor’da oynadığı dönemden çok iyi bildiği Hüseyin Yılmaz, transferiyle birlikte camiada çok farklı bir hava oluşturdu. Eflatun-Beyazlılar, futbol kariyerinde 305 maçı bulunan, 2. Ligde 174 maçlık deneyime sahip Hüseyin’in takıma büyük katkılar sağlayacağına inanıyor.

Hüseyin Yılmaz transferiyle Bölgesel Amatör Lig takımları arasında bir adım daha öne çıkan Ereğli Belediyespor, 2023-2024 sezonunun favorisi olarak gösteriliyor.  

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ