2. Lig Beyaz grupta, hafta arası maçında Nazilli Belediyespor’u 3-0 farklı mağlup eden Zonguldak Kömürspor’da moraller üst düzeyde. Galibiyetin keyfini yaşayan Barış Şeref’in öğrencileri, bugün Fener sahasında yaptığı son antrenman uygulamasında oldukça neşeliydi.

Özellikle sürat, reaksiyon ve patlayıcı kuvvete dayalı hazırlanan koordinasyon parkurunda 4 gruba ayrılıp birbirleriyle yarışan futbolcuların birincilik mücadelesi eğlence dolu anlara sahne oldu. Ödüllü yarışmayı birinci bitirmek isteyen futbolcuların çabası, antrenman uygulamasındaki verimi artırdı. Antrenmanın bu bölümünde 10 dakikaya yakın eğlence dolu anlar yaşayan futbolcular, ardından geçilen teknik-taktik uygulamasını yüzde 100 performans ve konsantrasyonla tamamladı. Futbolcuların çalışma isteği, coşkusu ve moralli olmaları, teknik ekibi sevindirdi.

UZUN ARADAN SONRA EKSİK YOK

Zonguldak Kömürspor son antrenman uygulamasını 27 kişiyle yaptı. Sakat futbolcular Mümin Uyar ile Ozan İsmail Koç da takımla birlikte çalıştı. Sakatların düzelip takıma katılması memnun etti. Sakatlık probleminin atlatılması dışında kritik maç haftası öncesi cezalı futbolcunun olmaması da sevindirici oldu.

Bilindiği üzere Kırmızı-Lacivertli takım, 2 ve 6 Mart tarihlerinde 4 gün arayla oynadığı Ankaraspor ve Nazilli Belediyespor maçlarında sarı ve kırmızı kart cezaları nedeniyle stoper Başkent'te Hakan Çevik ve santrafor Mehmet Gürkan Öztürk, hafta arası maçında da bir başka stoper Ethem Pilgür’den faydalanamamıştı. Takımda bu hafta ilk kez cezalı futbolcu yok. Genişlik kazanan kadrosuyla daha güçlü hale gelen Zonguldak Kömürspor, İzmir deplasmanına eksiksiz kadrosuyla çıkartma yapacak.

HAREKET BU GECE 24.00’TE

Kırmızı-Lacivertli takım, 10 Mart Pazar günü puantajda 6 puan önünde yer alan Altınordu’yla oynayacağı maç için bu gece 24.00’te İzmir’in yolunu tutacak. Zorlu deplasmana 21 kişilik geniş kadroyla gidecek olan Zonguldak Kömürspor, ilk yarıda 3-1 mağlup olduğu rakibinden rövanşı almaya çalışacak. Hafta arasındaki Nazilli galibiyetiyle birlikte puantajda bir basamak sıçrama yapan Zonguldak ekibi, İzmir deplasmanından 3 puan çıkarırsa, puanını 25’e yükselteceği gibi rakibiyle aradaki puan farkını 3’e düşürecek.

KAZANMAYA GİDİYORUZ

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Barış Şeref, İzmir’e mutlak kazanmak için gideceklerini söyledi. Takım halinde çok moralli olduklarının altını çizen Şeref, uzun aradan sonra tam kadro olmalarının avantaj teşkil ettiğini, bu avantajı Bornova Stadı’nda lehe çevirip istedikleri galibiyeti alacaklarını kaydetti.

Karadeniz bölgesinin kadın basketbolundaki tek takımı Zonguldakspor, Süper Lig için destek bekliyor Karadeniz bölgesinin kadın basketbolundaki tek takımı Zonguldakspor, Süper Lig için destek bekliyor

İzmir’de çok zor bir maç oynayacaklarını aktaran Kırmızı-Lacivertli teknik adam, “Hafta arasında Nazilli galibiyetiyle moral bulduk. Sakat futbolcuların aramıza katılması da ekstra moral oldu. Cezalı oyuncumuz yok. Uzun aradan sonra tam kadroyuz. İyi organize olduk. Bizim için final niteliğinde bir maç. Maça tam konsantre sağladık. Formdayız, moralliyiz. Şuan her şey lehimize ilerliyor. İyi bir kadroya sahip olduğumu söylemeliyim. Özellikli birçok oyuncumuz var. Tam kadro olmakla birlikte elimiz daha da güçlendi. Bizi skora taşıyacak oyunla birlikte bireysel yeteneklerimizi de çok iyi kullanıp kazanmak istiyoruz. “ ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ